Barion Pixel

a sorsolás részletei

A játékban való részvételhez csak egy dolgot kell tenned:
Ayse youtube csatornáján: youtube.com/ayse kommenteled a játékot meghirdető videót.

A nyeremény: 3×3 db játékos szótanuló kiadványunkat sorsoljuk ki 2021. januárban, tehát 3 nyertes lesz, mindhárman kapnak 3 kezdő angol kiadványt.

A nyerteseket a Ayse csatornáján láthatjátok, ezért fontos, hogy kövessétek őt a sorsolás napján. Ha a nyertes nem jelentkezik rövid időn belül, akkor a kommentjére válaszolva közöljük vele a jó hírt. A nyereményt meghirdetéstől kezdve 2021. február 6-ig vehetitek át mintaboltunkban:
1132 Budapest, Csanády utca 5., fotóbolt nyitva: H-P: 10-18h

A nyereményt kérhetitek postán is (az országon belül), de vegyétek figyelembe, hogy ez esetben nem tudjuk garantálni a kiszállítás idejét és nem biztos, hogy az általad kért kiadványt tudjuk kiküldeni.

Adatkezelési szabályzat a sorsolás során: adataidat csak a játék lebonyolításához szükséges mértékben és ideig használjuk fel, lejáratkor (2021. január 6-án) töröljük az adataidat a saját rendszerünkből.

A sorsolást a Rapdox K Kft szervezi, a nyertest Ayse sorsolja, sem a Youtube, sem a Facebook ebben nem vesz rész semmilyen formában. Kiskorúak csak szülői hozzájárulással vehetnek részt. A részvétellel a fentieket és az oldalunk felhasználási feltételeit elfogadod.

Vége a magolásnak!

Válaszd a szókincsfejlesztést könnyed tanulást ki a saját szintedet