Barion Pixel

a sorsolás részletei

A játékban való részvételhez keresd fel az Együtt németül oldalt: facebook.com/egyuttnemetul és kövesd a híreket.

A nyeremény: játékos szótanuló kiadványainból sorsolunk heti rendszerességgel, tehát több nyertes lesz, akik megnyernek egy-egy német kiadványt.

A nyerteseket a fenti facebook oldalon láthatjátok, ezért fontos, hogy kövessétek. Ha a nyertes nem jelentkezik rövid időn belül, akkor üzenetben közöljük vele a jó hírt. A nyereményt meghirdetéstől kezdve 2021. január 31-ig vehetitek át mintaboltunkban:
1132 Budapest, Csanády utca 5., fotóbolt nyitva: H-P: 10-18h

A nyereményt kérhetitek postán is (az országon belül), de vegyétek figyelembe, hogy ez esetben nem tudjuk garantálni a kiszállítás idejét és nem biztos, hogy az általad kért kiadványt tudjuk kiküldeni.

Adatkezelési szabályzat a sorsolás során: adataidat csak a játék lebonyolításához szükséges mértékben és ideig használjuk fel, lejáratkor (legkésőbb 2021. február 10-én) töröljük az adataidat a saját rendszerünkből.

A sorsolást a Rapdox K Kft szervezi, a nyertest az Együtt németül sorsolja, a Facebook ebben nem vesz rész semmilyen formában. Kiskorúak csak 14 év felett és szülői hozzájárulással vehetnek részt. A részvétellel a fentieket és az oldalunk felhasználási feltételeit elfogadod.

eduCrow.com    Vége a magolásnak!

Válaszd a szókincsfejlesztést könnyed tanulást ki a saját szintedet