Barion Pixel

JKOLJ ÉS NYERJ

HASZNOS AJÁNDÉKOT

A nyereményjáték-sorsolás szabályzata

A játékban való részvételhez csak 2 dolgot kell tenned:
1. kedveld az oldalunkat: facebook.com/educrow
2. jelöld meg az eredeti poszt alatt kommentben azt a személyt, aki örülne ennek a hasznos ajándéknak (természetesen magadon kívül)!

A nyeremény: 7 db játékos szótanuló kiadványunkat sorsoljuk ki 2020. december 16-án 17h-kor, tehát 7 nyertes lesz, mindenkinek adunk egy-egy kiadványt, amit személyesen választhat ki az aktuális bolti készletből átvételkor.

A nyerteseket a facebook oldalunkon hirdetjük ki, ezért fontos, hogy kövessetek minket a sorsolás napján. Ha a nyertes nem jelentkezik rövid időn belül, akkor a kommentjére válaszolva közöljük vele a jó hírt. A nyereményt, meghirdetéstől kezdve 2021. január 6-ig vehetitek át mintaboltunkban:
1132 Budapest, Csanády utca 5., fotóbolt nyitva: H-P: 10-18h
A nyereményt kérhetitek postán is (az országon belül), de vegyétek figyelembe, hogy ez esetben nem tudjuk garantálni a kiszállítás idejét és nem biztos, hogy az általad kért kiadványt tudjuk kiküldeni.

Adatkezelési szabályzat a sorsolás során: adataidat csak a játék lebonyolításához szükséges mértékben és ideig használjuk fel, lejáratkor (2021. január 6-án) töröljük az adataidat a saját rendszerünkből. A Facebook Page Insights funkciót anonim statisztikai elemzésre használjuk.

A sorsolást a Rapdox K Kft szervezi egy véletlenszerűséget használó algoritmussal, sem a Facebook, sem az Instagram ebben nem vesz rész. Kiskorúak csak 14 év felett és szülői hozzájárulással vehetnek részt. A részvétellel a fentieket és az oldalunk felhasználási feltételeit elfogadod.

Vége a magolásnak!

Válaszd a szókincsfejlesztést könnyed tanulást ki a saját szintedet